Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní teplý salát z kořenové zeleniny s ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 042 kJ /
488 kcal
Bílkoviny5,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,05 g
Tuky42,81 g
– nasycené5,98 g
– nenasycené36,79 g
–– mononenasycené31,42 g
–– polynenasycené5,37 g
––– omega 30,04 g
Vláknina15,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 328 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy13,11 g
– cukry7,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 středně velkého celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 větší batát Batáty neloupané
2 2 menší bulvičky červené řepy Červená řepa čerstvá
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 hrsti 2 hrsti vlašských ořechů Vlašské ořechy
1 hrst 1 hrst petrželky Petržel nať čerstvá
šťáva z poloviny citrónu Šťáva z citrónu
1/2 1/2 -1 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.