Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podmáslový řízek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 832 kJ /
438 kcal
Bílkoviny33,25 g
– z toho živočišné bílkoviny32,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,05 g
Tuky25,14 g
– nasycené7,69 g
– nenasycené13,85 g
–– mononenasycené9,22 g
–– polynenasycené4,63 g
––– omega 30,23 g
Vláknina1,71 g
Cholesterol 668 mg
Sodík 610 mg
Sůl0,89 g
Sacharidy19,36 g
– cukry13,71 g
––– laktóza13,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vepřových řízků Vepřová kýta
250 ml 250 ml šlehaného podmáslí Podmáslí 250 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
několik několik lístků šalvěje Šalvěj čerstvá
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
sádlo na smažení Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.