Nutriční hodnoty (Podmáslový řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 832 kJ / 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 25,14 g |
– nasycené | 7,69 g |
– nenasycené | 13,85 g |
–– mononenasycené | 9,22 g |
–– polynenasycené | 4,63 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 1,71 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 610 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 19,36 g |
– cukry | 13,71 g |
––– laktóza | 13,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vepřových řízků | Vepřová kýta | |
250 ml 250 ml šlehaného podmáslí | Podmáslí | 250 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
několik několik lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
sádlo na smažení | Sádlo vepřové |