Utopenci od dědy Milana

kedlubna Kuchař: kedlubna

Studená kuchyně 9 názorů

Suroviny

6 nožek párkového
6 menších cibulí
Nálev:
ocet
voda
olej
kečup
hořčice
sojová omáčka
worchestrová omáčka všeho 5 lžíc
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nálev si svaříme v hrnci.

  2. Do dvou sklenic (0,7 l) dáme do půlky nakrájené na kolečka párky a cibuli, zalijeme horkým nálevem , doplníme sklenice opět párkem a cibulí a vlijeme zbytek nálevu.

Poznámka

Není třeba nechávat uležet.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 92 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Utopenci od dědy Milana

  • Mourka Mourka

  • Bibinka Bibinka

    Xenifer836, čti znovu, vždyť je to tam-všeho(co je před tím vyjmenované) 5 lžic:-!;-)t.zn.5 polévkových lžic:-)

    Odpovědět

  • xenifer836 xenifer836

    Šárkoproč si nenapsala kolik se tám všechno dává:-?:-/

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Zkusila jsem je naložit,jsem zvědavá jací budou,když je Drobek moc nechválí:-O:-O:-D

    Odpovědět

  • Drobek Drobek

    :-(Zkusil jsem, sněd jsem to a nadšenej teda nejsem. Utopenci po čínsku zkrátka nejsou to pravé, aspoň pro ná:-//s.

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Já když dělám utopence, tak z celých špekáčků, které nakrojím a řez namažu hořčicí a okořením čili a pepřem. Pak skládám do 3l sklenice spolu s cibulí a zalévám octovým nálevem s kořením (bobkový list, nové koření pepř). Chtějí tak týden uležet, ale namají chybu. Zkusím někdy i tvojí variantu, Šárko, a uvidím, co mi na to manžel řekne.;-)

    Odpovědět

  • Drobek Drobek

    Kdysi mi kdosi poradil nalít navrch trošičku oleje. Od té doby to dělám, utopenci jsou pak potaženi lehce hamťavou vrstvou a je to mňam. Aspoň u nás doma.:-*
    Tenhle recept ovšem ihned tisknu a zařazuju, protože už mám hlad.:-//

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Jani, vyzkoušej třeba jen 1 sklenici s tou hořčicí, ani se nebudu sázet, že vám bude chutnat ;-);-):-p:-p

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    No, já dělám něco jako "Dědovy utopence" Je to hodně podobné, ale nejde tam hořčice a taky se dají skoro hned konzumovat. Taky jsou vždycky hned pryč:-)

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: utopenci s cibulí recept jak nalozit utopence utopenci recept utopenci s hořčicí jak se delaji utopenci dědovi utopenci utopenci v hořčici utopenci nálev utopenci hořčice recept na utopence nálev na utopence utopenci recept hořčice utopenci recepty dědovy utopenci recept utopenci utopenci v octovem nalevu dědovy utopence utopenci s hořčicí recept octový nálev na utopence utopenci s cibuli

Zapomněl/a jsem heslo