Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řezy s povidly a mascarpone)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 747 kJ /
5 198 kcal
Bílkoviny82,59 g
– z toho živočišné bílkoviny47,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,62 g
Tuky335,50 g
– nasycené128,71 g
– nenasycené188,21 g
–– mononenasycené142,22 g
–– polynenasycené46,00 g
––– omega 312,41 g
Vláknina9,30 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 765 mg
Sůl2,18 g
Sacharidy457,32 g
– cukry215,42 g
––– laktóza12,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru Cukr bílý 187.5 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku perlivé minerálky Voda minerální 125 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 lžíce 2 lžíce vanilkového pudinku (prášek) Puding v prášku 30 g
povidla se skořicí Skořice ceylonská
200 g 200 g mascarpone Mascarpone 200 g
250 ml 250 ml smetany 33% Smetana kravská sladká 35% 250 ml
ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
cukr podle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.