Nutriční hodnoty (Řezy s povidly a mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 747 kJ / 5 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,62 g |
Tuky | 335,50 g |
– nasycené | 128,71 g |
– nenasycené | 188,21 g |
–– mononenasycené | 142,22 g |
–– polynenasycené | 46,00 g |
––– omega 3 | 12,41 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 765 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 457,32 g |
– cukry | 215,42 g |
––– laktóza | 12,92 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku perlivé minerálky | Voda minerální | 125 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 lžíce 2 lžíce vanilkového pudinku (prášek) | Puding v prášku | 30 g |
povidla se skořicí | Skořice ceylonská | |
200 g 200 g mascarpone | Mascarpone | 200 g |
250 ml 250 ml smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 250 ml |
ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
cukr podle chuti | Cukr bílý |