Nutriční hodnoty (Teplý salát s bramborami, olivami a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 551 kJ / 1 566 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,25 g |
| Tuky | 75,60 g |
| – nasycené | 9,85 g |
| – nenasycené | 62,37 g |
| –– mononenasycené | 53,55 g |
| –– polynenasycené | 8,82 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 31,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 351 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 181,60 g |
| – cukry | 17,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 200 g 200 g oliv | Olivy čerstvé zralé | 200 g |
| 150 g 150 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 150 g |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| svazek svazek kopru | Kopr nať čerstvý | |
| citrón | Citrón čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |