Nutriční hodnoty (Lehké zeleninové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 931 kJ / 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,83 g |
Tuky | 32,20 g |
– nasycené | 7,13 g |
– nenasycené | 23,17 g |
–– mononenasycené | 16,76 g |
–– polynenasycené | 6,41 g |
––– omega 3 | 1,85 g |
Vláknina | 11,36 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 112,93 g |
– cukry | 21,98 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 dkg 10 dkg basmati rýže | Rýže basmati loupaná | 100 g |
1 lžička 1 lžička koření Indické kari | Pepř černý | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
1/2 1/2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1/2 1/2 oranžové papriky | Paprika oranžová čerstvá | |
6 6 koktejlových rajčátek | Rajče červené čerstvé | 360 g |
hrst hrst mražených zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
1/2 kostky 1/2 kostky Knorr | ||
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |