Nutriční hodnoty (Placičky z batátů a špaldové mouky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 155 kJ / 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,50 g |
Tuky | 2,05 g |
– nasycené | 0,28 g |
– nenasycené | 1,03 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,82 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 11,11 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 52,73 g |
– cukry | 2,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší batát | Batáty neloupané | |
4-5 lžic 4-5 lžic celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 67.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
olej na smažení | Olej řepkový |