Nutriční hodnoty (Placičky z batátů a špaldové mouky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 155 kJ / 276 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,50 g |
| Tuky | 2,05 g |
| – nasycené | 0,28 g |
| – nenasycené | 1,03 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 0,82 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 11,11 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 52,73 g |
| – cukry | 2,17 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší batát | Batáty neloupané | |
| 4-5 lžic 4-5 lžic celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 67.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |