Nutriční hodnoty (Koprová omáčka s čerstvým koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 036 kJ / 3 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,15 g |
Tuky | 257,35 g |
– nasycené | 164,53 g |
– nenasycené | 90,59 g |
–– mononenasycené | 46,86 g |
–– polynenasycené | 43,73 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 4,71 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 25,44 g |
Sůl | 68,62 g |
Sacharidy | 137,34 g |
– cukry | 28,50 g |
––– laktóza | 20,27 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
2 2 vrchovaté lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
3/4 l 3/4 l vývaru z bujonové kostky nebo z masa | Bujón hovězí | 750 g |
1 svazek 1 svazek čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
1 šálek 1 šálek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový |