Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koprová omáčka s čerstvým koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 036 kJ /
3 355 kcal
Bílkoviny119,94 g
– z toho živočišné bílkoviny116,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,15 g
Tuky257,35 g
– nasycené164,53 g
– nenasycené90,59 g
–– mononenasycené46,86 g
–– polynenasycené43,73 g
––– omega 30,53 g
Vláknina4,71 g
Cholesterol 338 mg
Sodík 25,44 g
Sůl68,62 g
Sacharidy137,34 g
– cukry28,50 g
––– laktóza20,27 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
2 2 vrchovaté lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
3/4 l 3/4 l vývaru z bujonové kostky nebo z masa Bujón hovězí 750 g
1 svazek 1 svazek čerstvého kopru Kopr nať čerstvý 50 g
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
1 šálek 1 šálek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 lžíce 1 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.