Nutriční hodnoty (Řezy paní kněžny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 33 714 kJ / 8 058 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 243,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 161,35 g |
| Tuky | 357,29 g |
| – nasycené | 48,16 g |
| – nenasycené | 289,14 g |
| –– mononenasycené | 186,31 g |
| –– polynenasycené | 102,83 g |
| ––– omega 3 | 17,58 g |
| Vláknina | 159,42 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 374 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 887,00 g |
| – cukry | 323,25 g |
| ––– laktóza | 27,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g mandlí nebo vlašských ořechů | Mandle neloupané | 200 g |
| 2 a 1/ 2 hrnečku 2 hrnečku špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 500 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sladu nebo medu | Slad ječný | 60 g |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 3 vaničky 3 vaničky měkkého polotučného tvarohu (tj. 750 g) | Tvaroh polotučný | 750 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku rozinek | Rozinky | 125 g |
| rýžový sirup | Sirup rýžový | |
| 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 1/2 hrnečku 1/2 hrnečku rozinek | Rozinky | 125 g |
| 3/4 hrnečku 3/4 hrnečku ovesných vloček | Vločky ovesné | 187.5 g |
| lžička lžička skořice | Skořice ceylonská | |
| špetička špetička soli (pár zrnek) | Sůl mořská |