Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s játry a bramboráky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 334 kJ / 1 275 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,69 g |
| Tuky | 61,05 g |
| – nasycené | 5,83 g |
| – nenasycené | 47,33 g |
| –– mononenasycené | 32,60 g |
| –– polynenasycené | 14,72 g |
| ––– omega 3 | 3,71 g |
| Vláknina | 16,92 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 521 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 68,40 g |
| – cukry | 32,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jater (já měla kuřecí) | Játra vepřová | 500 g |
| asi 300 g 300 g kuřecího nebo vepřového masa (pokud nejíte játra. stačí jen 500 g kuřecího nebo vepřového maso) | ||
| 3 3 barevné papriky - červená, zelená, oranžová (já měla místo zelené žlutou) | Paprika červená čerstvá | 450 g |
| 1 1 veliká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 2 lžičky 2 lžičky kari | Kari | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička oregána | Oregano sušené | 5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky koření Sečuánská pánev | Koření pěti vůní | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| solamyl na zahuštění | Bramborový škrob |