Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná buchta s ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 15

Energie15 403 kJ /
3 681 kcal
Bílkoviny98,30 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny89,62 g
Tuky146,78 g
– nasycené13,07 g
– nenasycené121,62 g
–– mononenasycené83,69 g
–– polynenasycené37,93 g
––– omega 310,98 g
Vláknina86,48 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 185 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy448,56 g
– cukry80,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 jablek (2 nakrájená na malé kostičky a 3 nastrouhaná na hrubo) Jablko čerstvé 750 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
200 ml 200 ml sladu Slad ječný
2 a 1/ 2 hrnku 2 hrnku špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 500 g
3 lžičky 3 lžičky kakaa Kakao prášek 9 g
špetička špetička soli Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
hrst hrst rozinek Rozinky
hrst hrst ořechů Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.