Nutriční hodnoty (Jablečná buchta s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
Energie | 15 403 kJ / 3 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 89,62 g |
Tuky | 146,78 g |
– nasycené | 13,07 g |
– nenasycené | 121,62 g |
–– mononenasycené | 83,69 g |
–– polynenasycené | 37,93 g |
––– omega 3 | 10,98 g |
Vláknina | 86,48 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 185 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 448,56 g |
– cukry | 80,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 jablek (2 nakrájená na malé kostičky a 3 nastrouhaná na hrubo) | Jablko čerstvé | 750 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
200 ml 200 ml sladu | Slad ječný | |
2 a 1/ 2 hrnku 2 hrnku špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 500 g |
3 lžičky 3 lžičky kakaa | Kakao prášek | 9 g |
špetička špetička soli | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
hrst hrst ořechů | Vlašské ořechy |