Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 035 kJ /
1 681 kcal
Bílkoviny49,75 g
– z toho živočišné bílkoviny32,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,31 g
Tuky136,71 g
– nasycené80,63 g
– nenasycené48,59 g
–– mononenasycené42,84 g
–– polynenasycené5,74 g
––– omega 31,39 g
Vláknina26,73 g
Cholesterol 915 mg
Sodík 492 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy50,81 g
– cukry15,43 g
––– laktóza10,23 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 batát Batáty neloupané
1 1 fenykl Fenykl hlíza
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky koření sumah Sumah 2.5 g
500 g 500 g václavek Václavka čerstvá 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
fenyklová nať Fenykl listy čerstvé
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.