Nutriční hodnoty (Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 035 kJ / 1 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,31 g |
Tuky | 136,71 g |
– nasycené | 80,63 g |
– nenasycené | 48,59 g |
–– mononenasycené | 42,84 g |
–– polynenasycené | 5,74 g |
––– omega 3 | 1,39 g |
Vláknina | 26,73 g |
Cholesterol | 915 mg |
Sodík | 492 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 50,81 g |
– cukry | 15,43 g |
––– laktóza | 10,23 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 batát | Batáty neloupané | |
1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky koření sumah | Sumah | 2.5 g |
500 g 500 g václavek | Václavka čerstvá | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
fenyklová nať | Fenykl listy čerstvé | |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |