Nutriční hodnoty (Vanilkové rohlíčky ze špaldové mouky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 848 kJ / 3 310 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,55 g |
| Tuky | 196,55 g |
| – nasycené | 96,93 g |
| – nenasycené | 88,65 g |
| –– mononenasycené | 49,90 g |
| –– polynenasycené | 38,76 g |
| ––– omega 3 | 6,37 g |
| Vláknina | 32,45 g |
| Cholesterol | 446 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 319,23 g |
| – cukry | 156,83 g |
| ––– laktóza | 1,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 175 g 175 g másla | Máslo kravské | 175 g |
| 50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 215 g 215 g hladké špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 215 g |
| 75 g 75 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 75 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |