Nutriční hodnoty (Vinná klobása na zelí s bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 14 697 kJ / 3 513 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 95,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,95 g |
| Tuky | 262,76 g |
| – nasycené | 145,54 g |
| – nenasycené | 113,96 g |
| –– mononenasycené | 73,64 g |
| –– polynenasycené | 40,32 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 28,92 g |
| Cholesterol | 487 mg |
| Sodík | 10,65 g |
| Sůl | 26,25 g |
| Sacharidy | 163,40 g |
| – cukry | 87,58 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vinné klobásy | Klobása vinná | 600 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| 6 6 středních brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžička 1 lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
| pepř mletý (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |