Nutriční hodnoty (Vařená brambora chuťovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 373 kJ / 1 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 75,25 g |
– nasycené | 47,83 g |
– nenasycené | 26,27 g |
–– mononenasycené | 23,07 g |
–– polynenasycené | 3,20 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 2,88 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 42,23 g |
– cukry | 4,23 g |
––– laktóza | 1,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 středních brambor | Brambor zimní | 250 g |
5 plátků 5 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
10 dkg 10 dkg nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská |