Nutriční hodnoty (Vařená brambora chuťovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 4 373 kJ / 1 045 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
| Tuky | 75,25 g |
| – nasycené | 47,83 g |
| – nenasycené | 26,27 g |
| –– mononenasycené | 23,07 g |
| –– polynenasycené | 3,20 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 5,50 g |
| Cholesterol | 307 mg |
| Sodík | 2,88 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 42,23 g |
| – cukry | 4,23 g |
| ––– laktóza | 1,83 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 středních brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 5 plátků 5 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 10 dkg 10 dkg nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská |