Slepice na kari

tejaja Kuchařka:

Drůbeží maso 2 názory

32

Suroviny

1 slepice
2 lžíce kari
2-3 lžíce hladké mouky
olej
150-200 g zeleného hrášku (mrazený alebo konzerva)
mléko podle potřeby
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Zo sliepky uvaríme klasickým spôsobom polievku.

  2. Sliepku vyberieme, mäso oberieme.

  3. Na oleji opražíme múku na svetlú zápražku, pridáme kari, zalejeme studeným mliekom a za stáleho miešania rozvaríme na stredně hustú omáčku.

  4. Osolíme, vložíme hrášok a obrané mäso, premiešame a prehrejeme. Podávame s cestovinami alebo ryžou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Slepice na kari

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: recepty z vařené slepice vařená slepice slepice-recepty co z vařené slepice maso ze slepice připrava na kari omacku vařená slepice-recept vařená slepice recepty recept z vařené slepice vařená slepice s lilkem teleci kyta na parice co uvařit z vařené slepice slepice vařená recepty jana boušková červená vařená slepice recept na kari omacku varena slepice recept wwwslepice,recepty,cz, slepice na maso slepice maso recepty zo sliepky

Zapomněl/a jsem heslo