Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomerančový koláč podle Annabel Langbein)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 931 kJ /
4 286 kcal
Bílkoviny78,74 g
– z toho živočišné bílkoviny18,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,50 g
Tuky128,12 g
– nasycené71,94 g
– nenasycené48,10 g
–– mononenasycené39,15 g
–– polynenasycené8,95 g
––– omega 30,93 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 837 mg
Sodík 218 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy692,40 g
– cukry351,00 g
––– laktóza1,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pomeranč (nejlépe bio) Pomeranč čerstvý
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody Voda 125 ml
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
125 g 125 g změklého másla Máslo kravské 125 g
2 hrsti 2 hrsti rozinek Rozinky 100 g
2 hrsti 2 hrsti vlašských ořechů Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.