Nutriční hodnoty (Kuřecí smetanový pekáček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 634 kJ / 1 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,06 g |
| Tuky | 31,43 g |
| – nasycené | 18,87 g |
| – nenasycené | 10,37 g |
| –– mononenasycené | 7,88 g |
| –– polynenasycené | 2,50 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 60,70 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 453 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 139,10 g |
| – cukry | 55,10 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 kuřecích stehenních řízků | Kuřecí stehenní řízky | |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky menšího bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 5 5 středních brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| celý kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská |