Nutriční hodnoty (Koláč s kaštanovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 068 kJ / 2 406 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,30 g |
Tuky | 138,03 g |
– nasycené | 64,45 g |
– nenasycené | 64,87 g |
–– mononenasycené | 48,32 g |
–– polynenasycené | 16,55 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 27,15 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,13 g |
Sacharidy | 223,40 g |
– cukry | 91,15 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
60-80 g 60-80 g krupicového cukru | Cukr bílý | 70 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
250 g 250 g kaštanového pyré | Kaštanové pyré | 250 g |
2 PL 2 PL holandského kakaa nebo 60 g rozehřáté hořké čokolády | Kakao prášek | 30 g |
50 g 50 g mletých mandlí (lískové oříšky) | Mandle loupané mleté | 50 g |
60 g 60 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
100 g 100 g másla (olej) | Máslo kravské | 100 g |
3 PL 3 PL mléka, resp. dle potřeby | ||
1/4 ČL 1/4 ČL soli | Sůl mořská | 2.5 g |
tuk a mouku na vymazání pečící formy | Mouka pšeničná hladká |