Nutriční hodnoty (Bageta ze špagetové dýně se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 466 kJ / 2 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,15 g |
Tuky | 96,96 g |
– nasycené | 39,96 g |
– nenasycené | 40,32 g |
–– mononenasycené | 32,47 g |
–– polynenasycené | 7,85 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 22,90 g |
Cholesterol | 355 mg |
Sodík | 6,16 g |
Sůl | 15,31 g |
Sacharidy | 360,89 g |
– cukry | 29,60 g |
––– laktóza | 6,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g dužiny z upečené špagetové dýně | Dýně špagetová | 300 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
100 g 100 g smetany na vaření (12%) | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
15 g 15 g čerstvého droždí (1/3 kostičky) | Droždí pekařské lisované | 15 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
100 g 100 g strouhaného parmazánu | Parmezán | 100 g |