Nutriční hodnoty (Kdoulový sýr ze slupek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 181 kJ / 2 672 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,65 g |
| Tuky | 35,25 g |
| – nasycené | 2,68 g |
| – nenasycené | 27,35 g |
| –– mononenasycené | 2,68 g |
| –– polynenasycené | 24,68 g |
| ––– omega 3 | 3,75 g |
| Vláknina | 46,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 73 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 547,75 g |
| – cukry | 438,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg dobře odleželých vyzrálých kdoulí | Kdoule čerstvá | 2000 g |
| 200 g 200 g krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 50 g 50 g hrozinek | Rozinky | 50 g |
| 50 g 50 g posekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| 2 g 2 g kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| olej na potření plechu | Olej řepkový |