Nutriční hodnoty (Pečené batáty s avokádovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 136 kJ / 510 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,46 g |
| Tuky | 1,74 g |
| – nasycené | 0,85 g |
| – nenasycené | 0,70 g |
| –– mononenasycené | 0,41 g |
| –– polynenasycené | 0,29 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 17,06 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 210 mg |
| Sůl | 0,47 g |
| Sacharidy | 105,85 g |
| – cukry | 17,55 g |
| ––– laktóza | 0,98 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g batátů | Batáty neloupané | 500 g |
| 1 1 zralé avokádo | Avokádo čerstvé | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce řeckého jogurtu (nebo husté zakysané smetany) | Jogurt řecký 5% | 22.5 ml |
| 1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
| olivový olej | Olej olivový |