Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahelník s rozinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 110 kJ /
1 699 kcal
Bílkoviny37,65 g
– z toho živočišné bílkoviny8,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,15 g
Tuky61,29 g
– nasycené10,54 g
– nenasycené49,71 g
–– mononenasycené38,24 g
–– polynenasycené11,47 g
––– omega 30,21 g
Vláknina30,80 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 146 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy233,85 g
– cukry45,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek jáhel Jáhly 250 g
1 hrnek 1 hrnek studené vody Voda 250 ml
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
50 ml 50 ml olivového oleje Olej olivový 50 ml
hrst hrst rozinek Rozinky
1 PL 1 PL skořice Skořice ceylonská 15 g
med Med nepasterovaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.