Nutriční hodnoty (Jahelník s rozinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 110 kJ / 1 699 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,15 g |
| Tuky | 61,29 g |
| – nasycené | 10,54 g |
| – nenasycené | 49,71 g |
| –– mononenasycené | 38,24 g |
| –– polynenasycené | 11,47 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 30,80 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 146 mg |
| Sůl | 0,28 g |
| Sacharidy | 233,85 g |
| – cukry | 45,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek jáhel | Jáhly | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek studené vody | Voda | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| hrst hrst rozinek | Rozinky | |
| 1 PL 1 PL skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
| med | Med nepasterovaný |