Nutriční hodnoty (Jahelník s rozinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 110 kJ / 1 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,15 g |
Tuky | 61,29 g |
– nasycené | 10,54 g |
– nenasycené | 49,71 g |
–– mononenasycené | 38,24 g |
–– polynenasycené | 11,47 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 30,80 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 233,85 g |
– cukry | 45,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek jáhel | Jáhly | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek studené vody | Voda | 250 ml |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
1 PL 1 PL skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
med | Med nepasterovaný |