Nutriční hodnoty (Bublanina rybízová)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 861 kJ / 2 596 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 60,74 g |
| – nasycené | 25,63 g |
| – nenasycené | 23,75 g |
| –– mononenasycené | 19,00 g |
| –– polynenasycené | 4,75 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 564 mg |
| Sůl | 1,57 g |
| Sacharidy | 436,10 g |
| – cukry | 215,50 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 20 dkg 20 dkg cukru písek | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| 30 dkg 30 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| mouka na vymazání pekáče | Mouka pšeničná hladká |