Nutriční hodnoty (Pečený guláš z vepřových jater, mozečku, srdce a sleziny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 624 kJ / 1 105 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 141,22 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 136,60 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,62 g | 
| Tuky | 38,42 g | 
| – nasycené | 8,90 g | 
| – nenasycené | 16,74 g | 
| –– mononenasycené | 9,88 g | 
| –– polynenasycené | 6,86 g | 
| ––– omega 3 | 2,32 g | 
| Vláknina | 16,52 g | 
| Cholesterol | 6,45 g | 
| Sodík | 804 mg | 
| Sůl | 1,80 g | 
| Sacharidy | 45,50 g | 
| – cukry | 13,16 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g | 
| 200 g 200 g sleziny | Slezina vepřová | 200 g | 
| 200 g 200 g vepřového mozečku | Mozek vepřový | 200 g | 
| 1 1 uvařené vepřové srdce (z vývaru) | Srdce vepřové | |
| 2 2 debrecínské párky | Párek vepřový | |
| 3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g | 
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sypká červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| 1 PL 1 PL ostrého paprikového krému | Pasta papriková | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g | 
| pivo na podlití | Pivo světlé 10ᵒ | |
| vývar ze srdce | Vývar hovězí |