Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna na mrkvi a pomerančích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 467 kJ / 590 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
| Tuky | 57,94 g |
| – nasycené | 18,23 g |
| – nenasycené | 38,00 g |
| –– mononenasycené | 28,62 g |
| –– polynenasycené | 9,38 g |
| ––– omega 3 | 2,80 g |
| Vláknina | 5,82 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 123 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 12,39 g |
| – cukry | 6,45 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 3 3 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 2 2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1 1 pórek (bílá část) | Pórek čerstvý | |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 3 plátky 3 plátky másla | Máslo kravské | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový |