Nutriční hodnoty (Krůtí maso se směsí na lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 953 kJ / 467 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,75 g |
| Tuky | 3,50 g |
| – nasycené | 0,94 g |
| – nenasycené | 2,07 g |
| –– mononenasycené | 1,30 g |
| –– polynenasycené | 0,77 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 8,50 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 2,05 g |
| Sůl | 5,12 g |
| Sacharidy | 30,90 g |
| – cukry | 11,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 sklenička 1 sklenička zavařené směsi na lečo | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
| 300 g 300 g krůtího masa bez kosti a kůže | Krůta prsa bez kůže | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| vývar | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská |