Nutriční hodnoty (Masové kostky s bedlovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 10 937 kJ / 2 614 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 77,00 g |
| Tuky | 12,32 g |
| – nasycené | 4,20 g |
| – nenasycené | 4,20 g |
| –– mononenasycené | 1,96 g |
| –– polynenasycené | 2,24 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 313,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 420 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 483,00 g |
| – cukry | 296,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350-400 350-400 g masa vepřového, drůbežího, králičího, hovězího... | Vepřová kýta | |
| 50 50 g špeku nebo slaniny | Špek | |
| 70 70 g cibule | Cibule čerstvá | 4900 g |
| 2 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| 160 160 g bedel jedlých, spařených | Bedla čerstvá | |
| 1 1 snítka tymiánu nebo rozmarýnu | Tymián sušený | |
| cca 300 300 ml vývaru dle potřeby | Vývar hovězí | |
| jíška nebo hladká mouka s vodou, dle potřeby, na zahuštění | Jíška máslová |