Nutriční hodnoty (Žabí huby II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 570 kJ / 3 243 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,50 g |
| Tuky | 198,48 g |
| – nasycené | 48,09 g |
| – nenasycené | 140,32 g |
| –– mononenasycené | 80,84 g |
| –– polynenasycené | 59,48 g |
| ––– omega 3 | 6,43 g |
| Vláknina | 28,00 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 427 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 286,25 g |
| – cukry | 98,92 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g tvarohu v kostce | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| moučkový cukr (na obalení) | Cukr bílý | |
| skořice (na obalení) | Skořice ceylonská | |
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| 50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
| 50 g 50 g drcených vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |