Nutriční hodnoty (Rychlý fazolový salát s okurkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 558 kJ / 133 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 11,17 g |
| – nasycené | 0,80 g |
| – nenasycené | 9,85 g |
| –– mononenasycené | 6,96 g |
| –– polynenasycené | 2,89 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plechovka 1 plechovka fazolí ve slaném nálevu - okapané (250 g) | Fazole v konzervě | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 nakládané okurky (dle velikosti) | Okurka polní zavařená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| lák z okurek (nebo ocet) | Nálev z okurek |