Nutriční hodnoty (Lilek s rajčaty a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 250 kJ / 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,92 g |
Tuky | 41,55 g |
– nasycené | 19,67 g |
– nenasycené | 20,90 g |
–– mononenasycené | 17,95 g |
–– polynenasycené | 2,95 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 10,28 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 44,42 g |
– cukry | 35,28 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 lilky | Lilek čerstvý | |
200 g 200 g sýru (eidam, ovčí, Hermelín...dle chuti) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
4 ks 4 ks rajčat loupaných | Rajče červené čerstvé | 320 g |
1 svazek 1 svazek petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl a pepř dle chuti | Pepř černý | |
olej na potření | Olej řepkový |