Nutriční hodnoty (Lilek s rajčaty a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 250 kJ / 777 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,92 g |
| Tuky | 41,55 g |
| – nasycené | 19,67 g |
| – nenasycené | 20,90 g |
| –– mononenasycené | 17,95 g |
| –– polynenasycené | 2,95 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 10,28 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 44,42 g |
| – cukry | 35,28 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 lilky | Lilek čerstvý | |
| 200 g 200 g sýru (eidam, ovčí, Hermelín...dle chuti) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 4 ks 4 ks rajčat loupaných | Rajče červené čerstvé | 320 g |
| 1 svazek 1 svazek petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl a pepř dle chuti | Pepř černý | |
| olej na potření | Olej řepkový |