Nutriční hodnoty (Majolková bábovka ořechová)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 1 927 kJ / 461 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 30,24 g |
| – nasycené | 7,28 g |
| – nenasycené | 14,00 g |
| –– mononenasycené | 11,20 g |
| –– polynenasycené | 2,80 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 518 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 12,40 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200-250 200-250 g cukru krupice - dle chuti | Cukr bílý | |
| 1 1 ks vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
| 1 1 dl vody vařící nebo uvařené kávy | Voda | |
| 1 1 sklenice majonézy 250 g | Majonéza | |
| 100 100 g ořechů mletých | Vlašské ořechy | |
| 250 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 1 1 balíček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |