Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Punčový dort fialový)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie42 679 kJ /
10 201 kcal
Bílkoviny126,94 g
– z toho živočišné bílkoviny69,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,50 g
Tuky370,48 g
– nasycené36,96 g
– nenasycené301,00 g
–– mononenasycené212,40 g
–– polynenasycené88,60 g
––– omega 325,32 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 2,07 g
Sodík 1,04 g
Sůl3,60 g
Sacharidy1 561,35 g
– cukry1 196,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
210 g 210 g cukru Cukr bílý 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
100 ml 100 ml vody (vroucí) Voda 100 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
210 g 210 g cukru Cukr bílý 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
100 ml 100 ml vody (vroucí) Voda 100 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
400 ml 400 ml vody Voda 400 ml
500 g 500 g cukru moučka Cukr bílý 500 g
punčové aroma Aroma citrónové
rum Rum
šťáva z celého pomeranče Pomeranč čerstvý
gelove barvy (červená, žlutá, na polevu fialová) E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
kyselá marmeláda Marmeláda jahodová
250 g 250 g cukru moučka Cukr bílý 250 g
2 lžíce 2 lžíce teplého rumu Rum 34 ml
3 lžíce 3 lžíce teplé vody Voda 54 ml
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.