Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z křenového zelí se žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie276 kJ /
66 kcal
Bílkoviny5,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,60 g
Tuky0,40 g
– nasycené0,36 g
– nenasycené0,04 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,00 g
– cukry1,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
sklenice sklenice kysaného křenového zelí (nebo sáček kysaného zelí a dvě lžíce nakládaného strouhaného křenu) Zelí bílé čerstvé
3 3 naťové cibulky Cibulka jarní čerstvá
cca 200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
olej Olej řepkový
špetka špetka kmínu Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.