Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa se sušenými rajčaty a oravskou slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 524 kJ / 1 798 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 174,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 166,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 91,40 g |
| – nasycené | 42,96 g |
| – nenasycené | 45,99 g |
| –– mononenasycené | 38,66 g |
| –– polynenasycené | 7,33 g |
| ––– omega 3 | 1,47 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 455 mg |
| Sodík | 2,01 g |
| Sůl | 4,98 g |
| Sacharidy | 64,90 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsíčka větší | Kuře prso | 700 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sušených rajčat, nejlépe nakládaných v oleji | ||
| 10 dkg 10 dkg oravské slaniny (může být i anglická) | Špek | 100 g |
| grilovací koření s bylinkami | Grilovací koření | |
| 8 8 menších brambor | Brambor zimní | 400 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |