Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené vepřové s paprikami a fazolemi - párolt sertéspaprika és bab)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 341 kJ /
560 kcal
Bílkoviny4,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,20 g
Tuky30,45 g
– nasycené14,57 g
– nenasycené15,53 g
–– mononenasycené12,30 g
–– polynenasycené3,23 g
––– omega 30,03 g
Vláknina3,15 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 623 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy38,75 g
– cukry37,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,8 kg 0,8 kg libového vepřového
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
0,5 l 0,5 l černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 500 ml
0,4 l 0,4 l drcených rajčat nebo pyré Pyré z červených rajčat
1 1 čili paprička ptačí oko
1 1 jalapeňo
10 10 beraních rohů Paprika zelená čerstvá
1 1 velká červená paprika nebo 2 kapie Paprika červená čerstvá 150 g
velké fazole hrst v suchém stavu Fazole bílé
1 lžíce 1 lžíce sladké maďarské paprikové pasty Pasta papriková 15 g
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
vinný červený ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.