Nutriční hodnoty (Dušené vepřové s paprikami a fazolemi - párolt sertéspaprika és bab)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 341 kJ / 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 30,45 g |
– nasycené | 14,57 g |
– nenasycené | 15,53 g |
–– mononenasycené | 12,30 g |
–– polynenasycené | 3,23 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 3,15 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 623 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 38,75 g |
– cukry | 37,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,8 kg 0,8 kg libového vepřového | ||
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
0,5 l 0,5 l černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 500 ml |
0,4 l 0,4 l drcených rajčat nebo pyré | Pyré z červených rajčat | |
1 1 čili paprička ptačí oko | ||
1 1 jalapeňo | ||
10 10 beraních rohů | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 velká červená paprika nebo 2 kapie | Paprika červená čerstvá | 150 g |
velké fazole hrst v suchém stavu | Fazole bílé | |
1 lžíce 1 lžíce sladké maďarské paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
vinný červený ocet | Ocet lihový |