Nutriční hodnoty (Uzly po italsku à la focaccia)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 560 kJ / 1 329 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,15 g |
| Tuky | 31,71 g |
| – nasycené | 4,61 g |
| – nenasycené | 26,21 g |
| –– mononenasycené | 21,66 g |
| –– polynenasycené | 4,54 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 10,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 222,40 g |
| – cukry | 8,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 180 - 200 ml 180 - 200 ml vlažné vody | Voda | 190 ml |
| 30 ml 30 ml olivového oleje nebo jiného rostlinného | Olej olivový | 30 ml |
| 1 lžička 1 lžička soli - rovná | Sůl mořská | 8 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky cukru krupice | Cukr bílý | 2.5 g |
| 0,5 kostky 0,5 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
| olivy černé, zelené, s papričkou | Olivy čerstvé zralé | |
| tymián nebo rozmarýn | Tymián sušený |