Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí vývar čirý)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 752 kJ /
4 482 kcal
Bílkoviny430,97 g
– z toho živočišné bílkoviny384,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,69 g
Tuky227,64 g
– nasycené54,78 g
– nenasycené113,72 g
–– mononenasycené92,72 g
–– polynenasycené21,00 g
––– omega 35,72 g
Vláknina122,10 g
Cholesterol 3,08 g
Sodík 3,33 g
Sůl7,51 g
Sacharidy118,62 g
– cukry55,21 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg odřezků z kapra (ryb) Kapr 2000 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/4 1/4 bulvy celeru Celer bulva čerstvá
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
3 řapíky 3 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1500 g
1/2 bulvy 1/2 bulvy fenyklu Fenykl hlíza 270 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
10 ml 10 ml (extra) suchého martini (nebo bílého vína)
sůl Sůl mořská
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
400 g 400 g jiker a mlíčí Mlíčí kapr 400 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek bulvy celeru Celer bulva čerstvá
1/2 1/2 petržele Petržel kořenová čerstvá
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
1/4 bulvy 1/4 bulvy fenyklu (nebo 2 drcená semínka fenyklu) Fenykl hlíza 135 g
5 5 růžičkových kapustiček(nemusí být)
3 lžíce 3 lžíce zeleného hrášku (nemusí být) Hrášek zelený 45 g
sůl Sůl mořská
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.