Nutriční hodnoty (Rybí vývar čirý)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 752 kJ / 4 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 430,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 384,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,69 g |
Tuky | 227,64 g |
– nasycené | 54,78 g |
– nenasycené | 113,72 g |
–– mononenasycené | 92,72 g |
–– polynenasycené | 21,00 g |
––– omega 3 | 5,72 g |
Vláknina | 122,10 g |
Cholesterol | 3,08 g |
Sodík | 3,33 g |
Sůl | 7,51 g |
Sacharidy | 118,62 g |
– cukry | 55,21 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg odřezků z kapra (ryb) | Kapr | 2000 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/4 1/4 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
1/2 bulvy 1/2 bulvy fenyklu | Fenykl hlíza | 270 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
10 ml 10 ml (extra) suchého martini (nebo bílého vína) | ||
sůl | Sůl mořská | |
4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
400 g 400 g jiker a mlíčí | Mlíčí kapr | 400 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
kousek kousek bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
1/2 1/2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
1/4 bulvy 1/4 bulvy fenyklu (nebo 2 drcená semínka fenyklu) | Fenykl hlíza | 135 g |
5 5 růžičkových kapustiček(nemusí být) | ||
3 lžíce 3 lžíce zeleného hrášku (nemusí být) | Hrášek zelený | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |