Nutriční hodnoty (Sloní žrádlo trochu jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 522 kJ / 1 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
Tuky | 78,13 g |
– nasycené | 28,06 g |
– nenasycené | 38,82 g |
–– mononenasycené | 19,34 g |
–– polynenasycené | 19,47 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 5,58 g |
Cholesterol | 1,47 g |
Sodík | 4,83 g |
Sůl | 11,63 g |
Sacharidy | 80,33 g |
– cukry | 50,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
4 4 polévkové lžíce tatarky | Tatarská omáčka | |
1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
25 dkg 25 dkg šunkového salámu | Měkký salám | 250 g |
2 dl 2 dl kečupu | Kečup sladký | 200 ml |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |