Nutriční hodnoty (Sloní žrádlo trochu jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 522 kJ / 1 320 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,26 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
| Tuky | 78,13 g |
| – nasycené | 28,06 g |
| – nenasycené | 38,82 g |
| –– mononenasycené | 19,34 g |
| –– polynenasycené | 19,47 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 5,58 g |
| Cholesterol | 1,47 g |
| Sodík | 4,83 g |
| Sůl | 11,63 g |
| Sacharidy | 80,33 g |
| – cukry | 50,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
| 4 4 polévkové lžíce tatarky | Tatarská omáčka | |
| 1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
| 25 dkg 25 dkg šunkového salámu | Měkký salám | 250 g |
| 2 dl 2 dl kečupu | Kečup sladký | 200 ml |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |