Nutriční hodnoty (Aspik s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 2 678 kJ / 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,10 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,26 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 134,00 g |
– cukry | 128,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 ml 900 ml vody | Voda | 900 ml |
100 ml 100 ml octu | Ocet lihový | 100 ml |
60 g 60 g cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
17 g 17 g soli | Sůl mořská | 17 g |
7 7 ks nového koření - kuliček | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
1 kg 1 kg červené řepy předem uvařené a oloupané | Červená řepa čerstvá | 1000 g |
želatina - mletá určená na jeden litr tekutiny | Želatina vepřová |