Nutriční hodnoty (Aspik s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 2 678 kJ / 640 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,00 g |
| Tuky | 2,00 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 1,10 g |
| –– mononenasycené | 0,40 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 17,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7,26 g |
| Sůl | 18,00 g |
| Sacharidy | 134,00 g |
| – cukry | 128,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 900 ml 900 ml vody | Voda | 900 ml |
| 100 ml 100 ml octu | Ocet lihový | 100 ml |
| 60 g 60 g cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
| 17 g 17 g soli | Sůl mořská | 17 g |
| 7 7 ks nového koření - kuliček | Nové koření | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 1 kg 1 kg červené řepy předem uvařené a oloupané | Červená řepa čerstvá | 1000 g |
| želatina - mletá určená na jeden litr tekutiny | Želatina vepřová |