Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Aspik s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie2 678 kJ /
640 kcal
Bílkoviny13,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,00 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené1,10 g
–– mononenasycené0,40 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,00 g
Vláknina17,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,26 g
Sůl18,00 g
Sacharidy134,00 g
– cukry128,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 ml 900 ml vody Voda 900 ml
100 ml 100 ml octu Ocet lihový 100 ml
60 g 60 g cukru krupice Cukr bílý 60 g
17 g 17 g soli Sůl mořská 17 g
7 7 ks nového koření - kuliček Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
1 kg 1 kg červené řepy předem uvařené a oloupané Červená řepa čerstvá 1000 g
želatina - mletá určená na jeden litr tekutiny Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.