Nutriční hodnoty (Zapečená rajčata s cuketou a balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 536 kJ / 1 323 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,18 g |
| Tuky | 82,93 g |
| – nasycené | 47,47 g |
| – nenasycené | 31,70 g |
| –– mononenasycené | 27,40 g |
| –– polynenasycené | 4,31 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 19,25 g |
| Cholesterol | 315 mg |
| Sodík | 7,08 g |
| Sůl | 17,50 g |
| Sacharidy | 72,40 g |
| – cukry | 57,25 g |
| ––– laktóza | 5,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 350 g 350 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 350 g |
| 1 lžička 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky pepře | Pepř černý | 1.25 g |