Nutriční hodnoty (Vepřová plec na paprice s cherry rajčátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 461 kJ / 1 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,06 g |
Tuky | 42,76 g |
– nasycené | 10,50 g |
– nenasycené | 21,36 g |
–– mononenasycené | 18,44 g |
–– polynenasycené | 2,92 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 532 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 21,00 g |
– cukry | 16,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
uzená paprika | Paprika uzená | |
špetka špetka pálivé papriky | Paprika pálivá | |
6- 8 6- 8 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 210 g |
olej | Olej řepkový | |
máslo na zjemnění | Máslo kravské | |
mléko (smetana a trocha hladké mouky na zahuštění) | Mouka pšeničná hladká | |
vývar z kostí | Kost hovězí |