Nutriční hodnoty (Zelný salát s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 2 551 kJ / 610 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
| Tuky | 18,90 g |
| – nasycené | 1,80 g |
| – nenasycené | 16,17 g |
| –– mononenasycené | 10,64 g |
| –– polynenasycené | 5,53 g |
| ––– omega 3 | 1,35 g |
| Vláknina | 31,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 320 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 76,00 g |
| – cukry | 52,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg čerstvého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
| 200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru krupice (nebo medu) | Cukr bílý | 24 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
| šťáva z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |