Nutriční hodnoty (Krevety s tamarindovou omáčkou - koong sauce ma kaam)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 275 kJ / 1 022 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 202,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 200,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,58 g |
Tuky | 10,14 g |
– nasycené | 2,06 g |
– nenasycené | 6,06 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 2,06 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 2,96 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 29,60 g |
– cukry | 13,16 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg velkých (tygřích) čerstvých krevet | Krevety loupané | 1000 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky sušených čili vloček | Vločky ovesné | |
2 lžíce 2 lžíce tamarindové pasty | ||
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 15 ml |
šťáva ze 2 limetek | Šťáva z limetky | |
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
4 lžíce 4 lžíce rýžového oleje | Olej rýžový | |
3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 čerstvá kájenská čili paprička | ||
thajská bazalka | Bazalka čerstvá | |