Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa plněná červenou řepou a špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 594 kJ / 1 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 337,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 336,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 20,83 g |
– nasycené | 8,01 g |
– nenasycené | 10,56 g |
–– mononenasycené | 7,57 g |
–– polynenasycené | 2,99 g |
––– omega 3 | 2,68 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 797 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 3,09 g |
Sacharidy | 9,23 g |
– cukry | 3,35 g |
––– laktóza | 2,93 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 malé vařené červené řepy (cca 300 g) | Červená řepa čerstvá | |
hrst hrst špenátových listů | Špenát čerstvý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
olivový olej | Olej olivový | |
3 lžíce 3 lžíce termizovaného sýru (Lučina, Philadelphia, já jsem měla bezlaktozový) | Sýr kravský tvrdý 30% | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka nasekané petrželky (nať) | Petržel nať čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
párátka |