Nutriční hodnoty (Kuřecí kapsa plněná červenou řepou a špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 594 kJ / 1 576 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 337,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 336,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 20,83 g |
| – nasycené | 8,01 g |
| – nenasycené | 10,56 g |
| –– mononenasycené | 7,57 g |
| –– polynenasycené | 2,99 g |
| ––– omega 3 | 2,68 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 797 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 3,09 g |
| Sacharidy | 9,23 g |
| – cukry | 3,35 g |
| ––– laktóza | 2,93 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 3 malé vařené červené řepy (cca 300 g) | Červená řepa čerstvá | |
| hrst hrst špenátových listů | Špenát čerstvý | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 3 lžíce 3 lžíce termizovaného sýru (Lučina, Philadelphia, já jsem měla bezlaktozový) | Sýr kravský tvrdý 30% | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| špetka špetka nasekané petrželky (nať) | Petržel nať čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| párátka |