Nutriční hodnoty (Piškot s jahodovým džemem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 070 kJ / 1 929 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 81,37 g |
| – nasycené | 10,39 g |
| – nenasycené | 63,73 g |
| –– mononenasycené | 45,98 g |
| –– polynenasycené | 17,75 g |
| ––– omega 3 | 5,21 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 419 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 273,25 g |
| – cukry | 262,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 a 1/2 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
| marmeláda (dle chuti) | Marmeláda jahodová | |
| tuk (na vymazání) | Margarín | |
| mouka (na vysypání) | Mouka pšeničná hladká |