Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-kedlubnová polévka se zakysanou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 903 kJ /
455 kcal
Bílkoviny14,74 g
– z toho živočišné bílkoviny6,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,88 g
Tuky20,03 g
– nasycené12,59 g
– nenasycené6,29 g
–– mononenasycené4,81 g
–– polynenasycené1,48 g
––– omega 30,31 g
Vláknina8,25 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy49,78 g
– cukry13,95 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g kedlubny oloupané Kedluben čerstvý 150 g
150 g 150 g brambor oloupaných Brambor zimní 150 g
150 g 150 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
máslo Máslo kravské
15 g 15 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
400 ml 400 ml vývaru Vývar hovězí 400 ml
sůl Sůl mořská
bylinky dle chuti Petržel nať čerstvá
vejce nebo zakysaná smetana na dozdobení Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.