Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bylinková játrová omáčka se žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 966 kJ /
470 kcal
Bílkoviny56,14 g
– z toho živočišné bílkoviny51,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,41 g
Tuky16,88 g
– nasycené5,63 g
– nenasycené7,29 g
–– mononenasycené5,05 g
–– polynenasycené2,24 g
––– omega 30,07 g
Vláknina9,67 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 232 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy20,32 g
– cukry5,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecích jater (nebo králičích, krůtích...) Játra kuřecí 300 g
100 g 100 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
snítka snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
cca 2 dl 2 dl vývaru Vývar hovězí 200 ml
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.