Nutriční hodnoty (Bylinková játrová omáčka se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 966 kJ / 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,41 g |
Tuky | 16,88 g |
– nasycené | 5,63 g |
– nenasycené | 7,29 g |
–– mononenasycené | 5,05 g |
–– polynenasycené | 2,24 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 9,67 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 20,32 g |
– cukry | 5,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích jater (nebo králičích, krůtích...) | Játra kuřecí | 300 g |
100 g 100 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
cca 2 dl 2 dl vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
olej | Olej řepkový |