Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové záviny z plundrového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 399 kJ /
3 920 kcal
Bílkoviny129,73 g
– z toho živočišné bílkoviny14,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny115,00 g
Tuky46,12 g
– nasycené10,97 g
– nenasycené24,24 g
–– mononenasycené11,46 g
–– polynenasycené12,78 g
––– omega 31,10 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 854 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,14 g
Sacharidy731,39 g
– cukry50,01 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hladké mouky (přesáté) Mouka pšeničná hladká 1000 g
1 1 máslo nebo Hera Máslo kravské 1 g
sůl Sůl mořská
kostka kostka droždí Droždí pekařské lisované
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
troška cukru na droždí Droždí pekařské lisované
mléko dle potřeby (cca 300 ml) Mléko kravské polotučné 1,5%
strouhanka Strouhanka pšeničná
máslo Máslo kravské
vajíčko na potření závinů Vejce slepičí
jablka Jablko čerstvé
skořicový cukr Cukr skořicový
ořechy Vlašské ořechy
kousek kousek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.