Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 049 kJ /
968 kcal
Bílkoviny32,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,00 g
Tuky18,40 g
– nasycené4,48 g
– nenasycené8,40 g
–– mononenasycené5,76 g
–– polynenasycené2,64 g
––– omega 30,30 g
Vláknina25,60 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 243 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy155,40 g
– cukry62,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
sůl Sůl mořská
rozinky Rozinky
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.