Nutriční hodnoty (Bramborka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 049 kJ / 968 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
| Tuky | 18,40 g |
| – nasycené | 4,48 g |
| – nenasycené | 8,40 g |
| –– mononenasycené | 5,76 g |
| –– polynenasycené | 2,64 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 25,60 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 243 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 155,40 g |
| – cukry | 62,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| rozinky | Rozinky | |
| olej | Olej řepkový |