Nutriční hodnoty (Bramborka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 049 kJ / 968 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 18,40 g |
– nasycené | 4,48 g |
– nenasycené | 8,40 g |
–– mononenasycené | 5,76 g |
–– polynenasycené | 2,64 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 25,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 243 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 155,40 g |
– cukry | 62,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
rozinky | Rozinky | |
olej | Olej řepkový |